Свята вода

Так,наче літають по світу
Думок віршовані рядки.
Одні летять на сонця світло,
А інші на зірки.

Там,в небі радо зустрічають
Закоханих та молодих
Всіх в кого серця співають
Та завжди веселих.

Загублиних спасають радо
Допомогая в тяготі,
Приходить слово ,наче свято,
У лихоті.

Хто віри ще в собі немае,
Хто непочув той божий стих
Не знае ,як душа співае
В середені льодових криг.

Гремить та блискае нещастя,
Дощем та градом бье біда.
Там де любов ,там прийде щастя
Та слово ,як свята вода.


Рецензии
Любов та ніжний шепіт: "Милий..."
Дарують крила в добрий час.
Збираєш всі останні сили,
Несеш вогонь той, щоб не згас!

Спадобалось, дякую.

Елена Каминская7   07.09.2012 20:35     Заявить о нарушении
Дякую Оленко за гарний экс)))))))

Андрей Токар   08.09.2012 11:59   Заявить о нарушении