Гимн Украины альтернативная версия

Гімн України ( Гимн Украины альтернативная версия)

Нехай квітне Україна прапором свободи
Подолаємо ми разом усіля невзгоди
Розмалюємо ми жовтим і блакитним долю
Та позначимо тризубом шлях єдиний – волю
Жито вродить Україна небо допоможе
Нехай братів українців захищає Боже
Буде ненька Україна славна і заможна
Ворогів нехай лякає меч булатний в ножнах
Стануть браття українці  щастя наживати 
По обидва боки Дніпру долю будувати

Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці,
Зашанують  і нас, браття, у своїй сторонці.
Душу й тіло загартує  думка про свободу,
І  докажем , що ми, браття, козацького роду.


Рецензии