Подаруй св тло

Розбризкуючи світло по долонях,
Розтягуючи літо навкруги,
Почуєш легку посмішку у скронях,
Чого ж це ти стоїш? Лети!

Лети, мій янгол, відлітай скоріше,
Туди, де зараз ждуть  тебе,
Я буду чути подих твій тихіше,
Та не піклуйся взагалі про те!

Все добре. Ти тепер завжди зі мною,
Частина тебе у мені,
Ці білі теплі крила за спиною,
Ці крила на мені – твої…


Рецензии