дон жуани

старіючі дон жуани роздивляють себе у /повільному/ зеркалі вулиць
/непомітно/ пригладжують лисину , вирівнюють спину
посміхаючись, кидають знайомим декілька слів,
та слідують далі, маршрутом котів.

невдовзі в кав”ярнях чекають на панн,
міксують їх шкіру з м”ятним абсентом
щоб згодом, на ліжку, за декілька рухів,
минуле із себе їх тілом затерти.

у пошуках сенсу чи скорше сексу
ведуться неквапливі забіги, з жінками, щоночі...

з мовчазного неба, крізь сірі фіранки
на місто, л”є сльози самотність..


Рецензии