хвороба?

я хворий, я знаю!
знайдіть для себе інші ліки
моя лікарня поруч завжди
і неможливо  щоб зламали

а ви всі думали здорові?
та тут і перевірка зайва
коли останній раз ти памятаеш
щоб рахував зірки на небі?

коли був хворий я очима...
а я до речі досі хворий
я малював як та дитина,
дорослі доживання схеми

коли останній раз ти ногу
затримав у повітрі довго?
щоб там комаху не убити
щоб їй життя подарувати?

але ж чому моя лікарня
не поправляє стан мій ліпше?
чому там чути запах яду?
і що там коїться скажіть же?

у кожного своя лікарня
у кожно діагноз свій
але поєднуе одне всіх горе,
невиліковно хворі ми

але ж існують справжні ліки
кохання, люди, воно ж є
візьми когось у свої руки
і тримайте до кінця що сили є


Рецензии