скульптор твого тiла

я люблю... бути скульптором твого тіла:
збирати його як пазл, ретельно вивчати ночами:
на смак язиком, на дотик – руками.

колір твоїх очей нагадує колір неба,
вічність, що в русі, місто, з якого ти
дощі, такі однаково схожі, краплі води...

прокинутись вранці разом, принести тобі кави,
посміхатись, пестити, цілувати, слухати джаз
розказати тобі про щось – нове і цікаве.

мчати з тобою по швидкісним автобанам
сидіти у кнайпах, пиво цмулити, блукати
по загублених вулицях, лякаючи кішок, цигарки палити.

я люблю... бути скульптором твого тіла:
розчинятись у ньому, рухатись музиці в такт,
кохатись і лити неспішну розмову : безкінечно “ля-ля”

під ритми Massive Attack...


Рецензии
Ощущение,что вы искусный скульптор.:)
красиво.
Спасибо
с теплом

Его Звали Дождь   30.03.2010 01:42     Заявить о нарушении
спасибо Вам!!
с уважением, Я!=))

Синоним Бога   30.03.2010 02:47   Заявить о нарушении