Приходь у Сон

Ненавиджу, що ти далеко,
І ці безглузді кілометри
Хотіла б я їх чимось стерти
Мені чекати так нестерпно
Ні, не думай, не слабка я!
І духом падати не стану,
Але коли сиджу одна я
Твій образ постає над головою
Легкий, чарівний...
він торкається думок
солодким присмаком печалі,
Хотіла б я тебе сюди перенести
Хоча б на хвильку, на секунду,
Щоб тільки дотик свій подарувати
І запалити щастям наші очі
Хоча б на мить...нехай, нехай
Приходь до мене в кожний сон,
Давай зустрінемось о першій
Давай змалюємо місцевість:
Я хочу зорь ясних,
Солодких пахощів весни
І неба чорного безодню,
Де тільки я і ти
А може хочеш теплий дощ?
Веселку довгу між домами?
Скажи мені, пролий свій голос
А вранці, що ж, полиш мене одну
І, знаєш, я у смуток не впаду
Бо незабаром знову зустріч
В мрійливих образах нічного сну.


Рецензии