Go and Look

Look here! The ray has flashed
                to meet you.               
It’s so bright, it’s red and blue.
                It calls you to follow it,
                If you are strong enough
                It’ll defend you from all your troubles
                Because you’re strong,
                Because you believe yourself
                Smile to your freedom!
                It gives you wings to fly.
                So fly, my dear!
                We’ll meet and very soon.
                I came to you in your dreams
                As it was before.
                Remember, my dear, remember!
                Don’t close your heart!
                Be kind and flashing.
                Because life is nice.
                It goings all of us.

                Иди, смотри
Вот смотри, блеснул лучик
Яркий тебе навстречу,
Смотри, какой!
Он алый, а вот и голубой.
И если ты силен,
Зовет тебя и он
И будет защищать тебя
Пока от всяких бед, ненастий.
Ведь ты силен!
Поверь в себя
И улыбнись своей свободе,
Она дарует крылья для тебя.
Лети, мой друг,
Мы встретимся с тобою,
И скоро
К тебе во сне приду, как прежде я.
Помни, ты помни.
Не закрывайся сердцем, друг,
Будь лучист и добр,
Ведь жизнь – она прекрасна
И всех нас единит.
        15.12.1999 г.


Рецензии