Гостi Землi

.  .  .  .  .  .  .  .  .Сестрам Валентині Міхно
.  .  .  .  .  .  .  .  .і Тетяні Швець-Руднєвій
      
Великі дати воскрешають силуети
людей великих. Мить їх років стислих,
спресованих в “народження - життя - безсмертя” -
це точки відліку на карті чисел
З КООРДИНАТАМИ "БЕЗМЕЖНИЙ ЧАС" - "БЕЗМІРНИЙ ПРОСТІР".

О, сестри-Овени! На ювілейних вітах
роки-бруньки зродяться ваші березневі.
Я - Діва знаку Тигра, і мої століття
згадають стиглі яблука й зірки серпневі -
МИ НА ЗЕМЛІ ЛИШ ТІЛЬКИ НЕЗНАЧНІ, МИТТЄВІ ГОСТІ.

Речей немає у природи  зайвих.
О, діти Осені, Весни, Зими і Літа!
Великі вчинки, почуття, талант є і в людей звичайних.
Хай ваші Тіло і Душа ще на шляху земному квітнуть
БЕЗ РОЗПАЧУ, РОЗЛУКИ, ЗРАДИ, ЗАЗДРОЩІВ І ЗЛОСТІ!
*  *  *  *  *  *  *

Життя безцінне! - хоч подібне злету в небо птахів -
МИ НА ЗЕМЛІ ЛИШ ТІЛЬКИ НЕЗНАЧНІ, МИТТЄВІ ГОСТІ.
Нам доля креслить майбуття незнаний графік
З КООРДИНАТАМИ "БЕЗМЕЖНИЙ ЧАС" - "БЕЗМІРНИЙ ПРОСТІР",
дай, Боже, щоб БЕЗ РОЗПАЧУ, РОЗЛУКИ, ЗРАДИ, ЗАЗДРОЩІВ І ЗЛОСТІ!



Валентина нар. 22.03 - Овен
Тетяна            -  27.03 - Овен
автор             -   27.08 - Діва


На фото: Автор (справа) с сестрой Татьяной Швец-Рудневой
из г.Кривой Рог  Днепропетровской обл., у которой 27 марта - юбилей!


Рецензии
Не осилил мову.

Вдумчивый Читатель 2   04.11.2010 16:11     Заявить о нарушении
А где же Ваш славянский менталитет?!

Елена Швец-Васина   05.11.2010 01:32   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.