Сумую

Ти так потрібен, коханий, мені.
Мені так сумно буває без тебе.
Коли тебе поруч зі мною нема,-
Я лину думками до тебе.

Я бачу сяйво у погляді сірих очей
Так затишно поруч з тобою
Я лише торкаюсь,коханий,тебе
І тану...Я млію в твоїх долонях...

В очах твоїх ніжних для мене-весь Світ
Ділю я його лиш з тобою
Ти в серці моєму
     троянди кохання зростив
І пристрасті вкрив їх росою.

02.2010г


Рецензии
Трепетно,тонко... Не умею я хвалить , жаль. Чудо.

Варяг Киев   06.11.2010 02:47     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.