я хочу бути з тобою

Я хочу бути з тобою,
Я хочу бачити зорі,
Я хочу їх відчувати,
У своїх теплих долонях.
Я хочу бачити квіти,
І відчувати твій подих,
Нема у світі нічого,
Дорожче ніж твої очі.
Блакиттю нашого неба,
Я полечу до сонця,
Я буду ближче до тебе,
Лишень поглянь у віконце.
Проллюсь серпневим дощем я,
Лютневим снігом розтану,
У жовтні листям червоним,
На підвіконня присяду.
І ти згадаєш про ночі,
Які тобі дарувала,
Про поцілунки згадаєш,
Яких так палко бажали.
Більш не повернеться літо,
Яке я пам’ятаю,
Більш не повернеться осінь,
Яку я забуваю.
Не повернути слів усіх,
Не повернути часу,
Коли нарешті в останню мить,
Наповнилась наша чаша.
Останній біль, останній погляд,
Остання мить, останні сльози,
Останній подих, на прощання,
Я обіцяю, це в останнє.


Рецензии