БОГ НАМ ДАЛ...

http://stihi.ru/2008/08/05/916


Бог нам дав...


Бог розумним вуха дав, - почути,
Душу в нас вдихнув, - щоб дружити,
І, звичайно, серце надав, -
Щоб навчилися ми щіро любити!

Бог ока  людям дав, - щоб бачити,
Душу.., - що, очами не видать!,
І, звичайно, серце.., - третє "око", -
Їм щоб любити, жаліти,  розуміти й чекать!

Бог ока людям дав, - щоб бачити,
Душу.., - що, очами не видать!, -
Коли дряпають її  або "кішки скребуть".., -
Призву я серце в ту мить мені допомагати!

Бог  язика для тлінної видав їжі,
І щоб могли розмови ми вести,
Душа і Серце  є у любові важливіші, -
Це язику помічу не в докір!

Є Любов серед  глухих, сліпих,  німих,
Що  не чують,  без очей,  без  язика, -
Тільки без Душі нема Кохання,
І, без Серця, - не зустрінув поки я!

Якщо зустріну таку "примару", -
Будуть сили, думку свою я зміню,
А поки  лише знаю, - те що знаю..!,
Всім Серцем і Душею я тебе - Люблю!

Краще бути сліпим і безмовним, -
Без любові чим вік свій коротати, -
Це є інвалідність, - на всі сто відсотків!,
ЧИ Навряд хто посміє заперечувати!


Рецензии