Одной оч. милой девушке!

http://stihi.ru/2008/07/04/1513


Однієї  дуже милій дівчині!



Ти мила.., - які тут жарти?!, -
Жарти, - убік , і все за раз,
Я завжди "базлаю" правду.., -
Коли потрібно щось  від Вас!

Ти мила!, - кадик свій вирву!,
Я без жартів говорю, -
Для тебе дістану зірку
ІЗ самого хоча б Кремлю!

Ти мила!, - я не привчений,
Щоб без приводу брехати,
Обіцяю, - не прийдется
Нам на лавках нудьгувати!

Ти мила.., - те, - преступленье
Переді  мною, пацаном..,
Від вроди твоєї  я німію,
Язик як налився свинцем!

Ти мила,  я не сховаю, -
Я майже  вже закоханий, -
Недарма от за хвилинку
Вірш нишком накрапаний!

Ти мила, і я не сховаю, -
Що з тобою праг би жити,
І, можливо, що детишек
Нам з тобою вдвох ростити!

А поки, мені малість треба.., -
Тільки, дружби й любові,
І, що всі ми так "гутаримо", -
Мені  про це ти навить не кажі!

На зараз, мені малість треба, -
Аби тільки зустріч при Місяці, -
Завіряю, дорога й кохана, -
У душу дуже ти запала мені!


Рецензии