Що можна випадково подумати, мiняючи колесо

Тремтить в повітрі тиша полохлива
Доки не спорхне враз пташиний сміх
І гомінка братва - голодна й хтива
Поділиться на рідних і чужих

Й навалою посиплються з тополі
Вируючи підіймуть сизий пил
Вирішуються покоління долі
Натугою й биттям сіреньких крил

Дозволь відчути, коли Твоя ласка
Цей жар життя, що дихає вогнем
Уклін тобі, пробитая запаска,
Що зупинила на шляху мене.


Рецензии