Де 1 з ким ти зараз...

           ***

Де і з ким ти зараз - я не знаю.
Та душа з тобою розмовля:
Про жалі, що смутком серце крають,
Що тебе чекаю я здаля.
Що річки бажань скувала крига,
Що буденність серце перейма...
Вже й весна навіяла відлигу.
А тебе нема...нема...нема...


Рецензии