мужчине, который всегда возвращается - 2

Ти блукав собі красень такий, Паріс!
А знайшов чомусь нічию дружину:
Соковита я як кіло ожини,
а в руках тремтіла як кіпарис...
Ти цілуєш раз, і іще на біс,
А я протидію цьому режиму!

Я відбивалася все життя,
Я ненавИділа ці тенета,
Я позбувалась його як корсета,
Того причмеленого почуття!
Впоралася! І нема вороття:
Квітнуть тіла у духовнім гетто.

Секс наш в думках зазвичай бережу,
Наче вервицю пальцями перебираю.
Як потрапив диявол до нашого раю?
Як позбавитись яблучного муляжу?
Я зі спогадів шалик тобі в'яжу,
(Приготуйся, милий, я знов збрешу)
Я тебе люблю, але не кохаю!

24.03.10


Рецензии
I форма i змiст бездоганнi.
Так охайно оминути похабнiсть можливо тiльки украiнською мовою.
Дякую.

Сэлмона   11.02.2012 11:03     Заявить о нарушении
Дякую Вам! )
Особливо приємно читати, що похабність мені все ж вдалося оминути. )

Александра Очман   15.02.2012 04:10   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.