кене севги

О-о кене мен севдим
о-о башым айляна
О-о сени мен корьсем
Юрегим даянмай

О-о сени мен дуйсам
О-о атеш ичимде
о-о ярем,бакъ, кетме
Кетме янымдан

Припев:
Башкъа къызларныны корьмем
тек сени тюшюмде корем
Тек санъа бу беяз гуллер
Мен багъышлайым

Сенден олмага истейим
Сени алып къачайым
Севгилим,тек менимсин
Сен меним чичексин

1 куплет
Мен сенден олмасам
Аятым сенсиз бош олур, анъла сен
Джанымны сен агъаыртма,
Ялварам
Къыдырма севги- мен янымда
Аятым! Мен тек санъа йырлайым!
Къысметим мен тек сенден байлярым,
Аллагъым, манъа ярдым этерсин
Ве янълыз куньлерини къатырмазсын..
2 куплет
Сенинъ козьлерини, дюльбер юзюни
Ич унутмам мен, сен эсимде
Сени сагъынам, бир сефер сени мен
Сарайым
Амма кельмейсин, амма севмейсин
Севги олур, инанам
Ах, юрегим яна.....


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.