Зац луй мо губи до кров

Зацілуй мої губи до крові,
До болі обійми за плечі.
І не кажи, що не було любові.
Ти був єдиним і першим.
Стисни мою долоню у своїй.
Зустрілись, може вже в останній раз.
Ти житимеш вічно в сердці моїм,
І твій чарівний в очах топаз.
Дозволь підвестися з колін,
Пробач за любовне зізнання.
Я ж нічого не просила взамін,
А лиш віддавалась без залишку в ім`я кохання.
Подаруй фізичний біль,
Нехай душевний він покриє.
Ніколи ти не був, і вже не будеш мій,
Чого ж моє серденько досі ниє?


Рецензии