мужчине, который всегда возвращается

Поспіхом в губи цілуєш - і знов у мандри,
Шкуру стару залишиш як саламандра,
я обіймаю коліна, шепочу мантри.

Нюхаю ранком светри твої, краватки,
Згадую наші вина і шоколадки,
Мрію тобі за вухом чухати п'яткою...

Десь потопають виклики і рингтони.
В мене тіло Венери і очі мадонни,
В іншої - суп і смажені шампіньйони.

Вдома оселяться протяги і комахи,
Тліють давно забуті жіночі лахи,
Я поливаю квіти і їду дахом.

Я не хвилююся, що там розкажуть люди...
Врешті, здолає обох нас нудьга і застуда,
Вірю: попереду гори і спокій Будди.

22.03.10


Рецензии