Весеннее ментально-витаминное - укр

Весняне ментально-вітамінне

Це весна. Це весна, як ніяк. Не сумуй.
Зосередься. Знайди серед цвинтарних туй
ту, що схожа верхівкою на кипарис,
що і зараз, як герб, прикраша Кореїз.
Це весна. Це весна, величезна, як світ.
Пташка ріже повітря. Це зветься політ.
Знизу  - сивий рибалка (не видно лиця)
обережно виводить на лід окунця.
В пункті В мій товариш на кухні сидить,
він наждачкою ліжко дитяче шкури'ть.
Все окремо. Як клапті вчорашнього сну.
Зосередься. Вкладай свою мить у весну.

   22.03.2010.


Рецензии