What love is

Valeria V., NY City:
Любовь - заболевание или лекарство?!..
Заболевание нежностью и лекарство для души....

Tobos, Zhmerynka town:
What love is, illness or a treatment, as a whole?!..
The tenderness disease and medicine for a soul....

But any time it happens other way,-
And love is what can turn You to decay.
:-)


Рецензии