Мой город

Я живу в найкращім місті
В ньому дуже гарно взимку,
Білий сніг вкриває зємлю,
І земля на відпочинку.
Восени тут так красиво,
Як ніде на білім світі.
Листя падає на землю,
Ковдрою із жовтих квітів.
В місті моєм навесні –
Розквітають квіти всі.
Зеленіють всі дерева,
І безкрайові степи.
Влітко жарко та спекотно.
Влітку небо голубе.
Влітку річки, як полотна
Дуже радують мене.
Назву має моє місто
Горду і високу.
Ровеньки зоветься місто
В різні пори року.


Рецензии