самогубець

на даху якось краще дивитись на хмари
глядіти униз з висоти самовбивці
то отам під тобою юрмиська отари
мисливців на гав алкашів і лінивців

на даху якось легше повірити в долю
прийняти для себе релігію й бога
то отам на асфальті конають від болю
а отут угорі не боїшся нічого

на даху все простіше і слова зайвуваті
ніби з небом домовився грати в мовчанку
то отам під тобою горить світло в кімнаті
і буде чекати тебе до світанку


Рецензии