Жоржини...

В житті потрібно бути диваком,
великим, як Земля, оригіналом.
Хтось хоче стати модним співаком
чи керувати на ТБ каналом.

Стежина кожного, мов річка, непроста
і не завжди доводить до вершини.
Поглянь на неї, наче із моста,
у бур'яні ростуть твої жоржини.


Рецензии