Весна прийшла! В тобi Любов живе

"Якби ж могла злетіти в небеса,
голубкою легкою ввись здійнятись
від пут земних на мить хоч відірватись
й відчути що то неземна краса.
Та на моїх руках-ногах кайдани-
Щоденних справ, обов’язків, тривог
І серце вкрили застарілі рани,
Хто їх загоїть – час чи Господь Бог?"


Навіщо так дивитись на життя це?!
Апокаліпсис справ буденна річ...
Ти хочешь птахом... в небо?! ... це дитяче
Бажання... легко так здійснить.
Закрий лиш очі... Марні сподівання?!
Забудь про все, що сковує тебе.
Відкинь у прірву... всі твої кайдани!
Та уяви...Весна прийшла! В тобі Любов живе!


Рецензии