***

 


                *****


    Чи знаєш ти - Що за весною літо,
    За осінню повернеться зима.
    Взірцем любові, стане святе жито.
    На стіл твій упадуть святі хліба.

    І вереску напьешся ти досхочу
    Полинеш ти від пахощів отих.
    Я келих свій також підняти хочу
    За грішників, а також  за святих.

    Ми всі шукаємо, шукаєм
    Одну стежину у житті.
    В провулках пам"яті блукаєм
    Ми всі і грішні, і святі.


Рецензии