Родному человеку на украинском языке

РІДНІЙ ЛЮДИНІ

Я знаю, що зустрілись ми
Тому, що зорі так судили…
І те що ми у двох знайшли,
Насправді є велике диво!

Той світ який навколо нас,
Багато в чому є примарним.
І швидко так проходить час.
Та вже – живемо ми не марно!

Тобі я вдячна за добро,
За ласку і душі тремтіння.
За те, що як би не було,
Те що зустрілись ми – везіння!

Хвалити Бога буду я,
Лише за те, що душу маю!
За те, що ти моя зоря.
А я твоя – напевне знаю.

І вірити я не втомлюсь,
В велику силу провидіння.
За тебе я завжди молюсь.
Щоб у житті ти мав терпіння!

Нехай життєвий каламбур,
Своєю стежкою минає...
Та на шляху твоїх думок,
Лише добро відображає!

Олена Річе

 




p.s. фото з iнтернету:
http://www.segodnya.ua/img/article/5925/64_main.jpg


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.