I wrote Your name

Valeria Vlasenko, NY City:
"Я написала твоё имя на небе,но его унес ветер.
Я написала твоё имя на песке,но его смыли волны.
Я написала твоё имя у себя в сердце,и там оно останется на веки".

Tobos, Zhmerynka town:
I wrote Your name high in the sky,
The wind had stolen it, flying by.
I wrote Your name on sandy shore,
The ocean waves it hunted for.
I’ve hidden name into heart deep
To have it safe forever keep.


Рецензии