Томато

                - Томато -
                песен
       (посвещава се на "Кебапчета и рози")

Решихме да изгоним Томато.
Защо го направихме не разбрахме.
Защо го направихме? Не разбрахме.
Горкият Томато беше човече,
Сега го направихме на кетчуп.
Защо го направихме на кетчуп?

припев:

Лигалайзе! Лигали - да,
Лигали - не, лигали - да,
Лигали - блу, лигали - лу,
Любов - галайзе! Любов.

Ето я случка - нашият Дики,
Не обича тъпи бъзики,
Взима клавира и си замина.
Гониме Дики, молиме Дики:
Стига бе, човек, със тия "трики",
Нали знаеш любов как да правиш.

припев.

Или пример - другар Валентинъч
Все пак решава - пич или дивеч.
Плаща парички, купува мастички.
К'во да направим -  импресарио!
Пиянски истории - деприсарио.
Ще завертиме и ще се оправим.

припев.

Кой ни посреща? Сутрешна птица -
Маклият Коки - краставица.
Майстор на бира, да се налива.
Звън на чинели, барабанели -
Дяволи в ада така не куфели.
Задната прашка знае да лашка.

припев.

Бас китаристът, милият Жоро,
Филисоф от горе до долу,
Спи като гадже, не се обажда.
Чакаме Жоро, тропаме в двора,
Ще го убием милия Жоро.
Той се усмихва и буря затихва.

припев.

Зад тъмни цайси  Александър
Крие очите си - деприсандър.
Той бил загубен в квартала Люлин.
Ще му удолжим късия "траф",
Ще му направим гъзия гаф,
Да има успехи в чалга-реге.

припев.
               

audio: http://www.realmusic.ru/songs/1192378


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.