Farewell

Farewell, on the edge
Look at you for last time.
You’ll, indeed, meet true love
Glorified in the rhymes…
Even if it would pleasure
Charmed, you’d lose off your head
Silent whisper enchants you -
Don’t forget, don’t forget…
Please, remember me when
Morning ice would crack down,
When by plane flying by
My weak voice will be drown,
When there is a whirlwind
Stirring up stuffy clouds,
When a dog feelin’ blue
Whines at moon out loud,
When red racks of leaf fall
Start to go around
When the sun blinds at night
Knocking being rebound,
Once upon in the morning
When a cock voice is heard
Please, remember my tears
Lips, my arms and my words…
So do not try forget me,
don’t try take me away,
Don’t endeavour,
Don’t suffer,
Course I am everywhere!


08.12.2007

***

Я прощаюсь с тобою
у последней черты.
С настоящей любовью,
может, встретишься ты.
Пусть иная, родная,
та, с которою - рай,
все равно заклинаю:
вспоминай! вспоминай!
Вспоминай меня, если
хрустнет утренний лед,
если вдруг в поднебесье
прогремит самолет,
если вихрь закурчавит
душных туч пелену,
если пес заскучает,
заскулит на луну,
если рыжие стаи
закружит листопад,
если за полночь ставни
застучат невпопад,
если утром белесым
закричат петухи,
вспоминай мои слезы,
губы, руки, стихи...
Позабыть не старайся,
прочь из сердца гоня,
не старайся,
не майся -
слишком много меня!


Рецензии