Замальовка

               
Проїхали  Яхрому, Ікшу –
За 40 км від Мокви...
Яка-то панує тут тиша,
Почуйте зі мною і ви...

І знову назад – повз Волгушу,
Де віхола шлях замела...
Як треба побавити душу,
Щоб це умістити змогла!

Назустріч мені – два будинки
В своїй - прямо в серце - красі:               
Ці жовто-блакитні відтінки
В чужацькій московській дусі!

А далі – такі сині далі!
За Ікшею – купи лісів.
От-от – і черемухи-кралі
Почнуть турбувати осіб

- дубів – з повноважного лісу
В травневій своїй ворожбі.
Я зараз повішу завісу:
За нею – рядок, що – тобі...


Рецензии
Яке багатство, яка краса Ваші вірші, Світлано!
Дуже дякую Вам.
З найкращими побажаннями,- Тетяна.

Веточка Вишни   09.07.2011 00:47     Заявить о нарушении
Спасибо Вам - от души, Танечка!!!

Зайду к Вам завтра по-светлому:)
Света

Светлана Груздева   09.07.2011 00:52   Заявить о нарушении