Такi ото

В тобі немає таємниці,

Тебе вже розгадали сотні раз,

Як воду з чистої криниці,

Усе ж зливають в унітаз.

Метеликом зависла над людьми,

Себе в цю групу більше не відносить

І називаються – Боги,

Що розставляють пальці й очі під лоб косять.

У храми ходиш, душу відвести,

Хоча усе тобі те нижче спини.

Купила хлопця,  нічку провести,

Не було з ким, сходити на Христини.

Самотня,  «капустянка» полохлива,

Позакривала вікна, двері...
                На замки,

Бо думала,  її хтось украде:

 з шовкової, холодної постелі.

Ой, гроші плинуть, як роки!

В тролейбусі вже місце не вступають,

Кому здались, такі ото жінки,

Що нижче столу, руки не нагинають!


Рецензии