Колискова ночi

Ти прислухайся, дитино,
Як говорить ніч.
До світанку безупинно
Ллється ніжна  річ.
Цвіркуном посеред поля,
Піснею води,
Шелестить листва тополі:
- Спи, спи, спи....
Цвіркуном посеред поля,
Хвильками води,
Шепотить гіллям тополі:
- Спи, спи, спи...
І тихенько засинає
Наш казковий світ,
Темне небо прикрашає
Зір чарівний цвіт.
З цвіркуном посеред поля,
З піснею води,
І нашіптують тополі:
- Спи, спи, спи...


Рецензии