***

                ПРИЙШЛА ВЕСНА


      Знов калина зацвіла сніжно-білим цвітом
      І любов нам принесла з весняним привітом
      Прилетів і диво-птах, всівся на калину
      І гойдався у вітах, тьохкав без упину.
      
      І від співу, що несе нам ця диво-пташка
      Розквітає раптом все, веселить ромашка.
      А від пахощів отих тану я у полі,
      І не маю на землі кращої я долі.

      Не ламай калину ти раньою весною.
      Бо заплачуть журавлі піздньою порою.
      І злякавшись диво-птах, відлетить у вирій
      І посиплеться із крил сніжно-білий іній.
      


Рецензии