***

Десь у північному небі
Янголи світло згубили,
Згодом з колючого терну
В болю позичили крила.

Десь у далекому сяйві
Наднеможливе імліє,
Та світлопросторних райдуг
Шлейф ледь помітний сивіє.

Коловоротнольодові,
Тихі в безкрайноьдалекім
Та неможливосамотні
В просторі вічної спеки.

Мружно вовтузяться зорі,
Янголи з ними сумують,
Кутають плечі поволі
В плетива, що не існують.


Рецензии