Я ходив до Тараса

Я поїду в Канев город
піднімусь на гору
з відкі і Дніпро і кручі
все відкрито зору
Я куплю горілки пляшку
житній хліб і сало
і налью Тарасу в чашку,
а як скаже мало...
Я йому скажу НЕ НАДО
Нащо нам цей морок
Якщо пив би небагато
Жив ще років сорок
Кажуть що ти дуже вумний
поясни нам діду
на душі чого так сумно
і нема просвіту
Чому нафти в нас немае?
І немае газу
ціни уряд піднімае
на все і відразу?
Ой Тарасе, Ой Тарасе
скажі що робити?
Україну  під...си
хочуть погубити.

Відповість мені кобзаре:

Ти візьми у руку
великого дрюка
відчухрай по спині синку
буде ім наука.
Якщо цього мало буде,
то точи сокиру
щоб не кривдили Іуди
милу Україну.


Рецензии