Эйт мина козгын

Эйтче мина козгын.
Нигэ туктамыйча яшлегем узды.

Бер дэ агармыйсын атаклы козгын.
Гумеремнем канатлары вакытсыз тузды.

Бик куп кургэнсендер козгын..
Бэхетлек  житкэндэ,картлык килеп бозды.


Рецензии