Однокласснице

I never saw your smile before,
It scared me a bit,
I felt offended, even more,
My heart had hastened beat.

But as in precious fairy tale
Like sunshine after rain
You washed all my fears away,
Oh, beautiful young dame.

Your smile as pure as Havens light,
No one poetry style
Can portray all your beaut and bright,
How gorgeous you’re with smile.

I want to cheer you up a bit,
It’s all I seek to gain
I want to see your smiling lips,
And eyes today again.


Рецензии