Люлька миру

- Я захворіла. Якось боляче зсередини...
- А я давно вже не була в лікаря.
- Я не хочу до нього іти... Мені там наговорять поганого і все. Я сама знаю, що помру, - і без їхніх настанов.
- Ще вмирати рано, повір... Ми маємо зробити щось велике і видатне. І взагалі: Бог вибрав нас... Розумієш, розумієш?..
- Я розумію! І за це я іноді ненавиджу того Бога. Хоч і вдячна йому за широковідкриті очі...
- І я вдячна... Давай рівно о котрійсь годині закуримо одночасно по різних кінцях країни? Це буде люлька миру, яку куритимем з різних кінців...
- Давай...
- Давай в 15:15. І разом загадаємо бажання.
- Загадаємо щастя - чисте як щойно вимите вікно!..


Рецензии