Дорогами

Твоя  барбітура,  мої  заспокійливі, 
Наші  світанки  і  терапії...
Теплі  подвір'я  і  сонце  крізь  грати... 
Ходімо  по  щастя  -  удвох  шукатимем.
Воно  ж  не  в  магазинах  -  ближче!..
Он  у  тому  вікні  -  трошки  вище!..
Моя  мила  мала,  хворієм  - 
Останній  трамвай:  біжимо  -  ще  поспієм!..

(М. Судова, А. Полякова)


Рецензии