Коробка...

"На  зекономлені  з  бензину  гроші  купиш  льодяників..."  (с)  Мар'яна  Судова.
Сердечне  "дякую"  Мар'яні  Судовій. 
Їй  і  присвячується  з  величезною  любов'ю.
_____

-  На  зекономлені  з  бензину  гроші  купиш  льодяників...
-  Куплю...  А  іще  слона:  бо  люблю.  Хочеш?..  І  мені  все  одно,  що  подумать  про  нас  оті  маленькі,  нікчемні  істоти,  голосно  йменовані  тобою  людьми.  Бо  ця  блискуча  коробка  солодощів  -  наше  життя,  а  не  намальована  кіношниками  історія  із  фальшивим  кінцем.  Згодна?
-  Егоїзм  на  двох  солодший...
-  За  льодяники!  Проте  це  лише  наше  життя.
-  Знаєш,  я  не  маю  алергії  на  солодке.
-  Отже  ми  щасливі...


Рецензии