Чому?

Чому ти ходиш на могилу?
Чому ти сльози своi ллешь?
Коли ти його не любила,
Навiщо серце собi рвеш?

Навiщо ти себе караеш?
Навiщо плачеш по ночах?
Навiщо голову ламаеш,
Якщо все видно по очах.

Чому собi ти не пробачиш?
Чому ти кажеш:"Винна я"?
Навiщо смертi ти бажаеш?
Живи!У тебе е дитя!

Нема нi слова на питання,
Лиш сльози на очах блищать...
Але приховане бажання
Ти бiльш не зожешь приховать!

P.S. У меня нет украинских бук на клаве, поэтому некоторые укр. буквы заменила русскими.

З.З.Ы. Пишем рецензии, уважаемые читатели!


Рецензии