Я вiддав би тобi

Я вiддав би тобi усi квiти з полiв,
Щоб душа твоя щастям спiвала,
Я вiддав би тобi всi багатства Землi
I вважав би, що їх було мало.

Я вiддав би тобi все тепло своїх  рук,
Щоб тобi всюди затишно стало,
Я вiддав би тобi кожен лагiдний звук,
Кожну пiсню, що в серцi звучала.

Хай лиш радiстю  повниться кожен  твiй день,
Моя люба, кохана, єдина,
Щастя, успiху, тiльки веселих пiсень,
Моя славна i  рiдна людина.

Серед цих моїх мрiй все, що зможу-- зроблю,
Роздiлю i тревоги i болi,
Як колись, так i завжди тебе я люблю
I  бажаю  щасливої долi !


Рецензии