It is impossible!

Valeria V., NY City:
"Это невозможно!"- сказала Причина.
"Это безрассудство!" - заметил Опыт.
"Это бесполезно!"- отрезала Гордость.
"Попробуй..." - шепнула Мечта.

Tobos, Zhmerynka town:
«It is impossible!»,- said Cause.
«An imprudence!»,- Experience’s false.
“It’s useless»,- knifelike whispered Pride.
«Do an attempt…,- said Dream,- & ride!».
:)


Рецензии