Love is

А я… а я не знаю, як Тобі сказати,
Що Ти вродливіша за всіх на світі.
Хіба ще вчора міг я знати,
Як довго я чекав цієї миті?!
Утім, про почуття (не знаю сам) боюсь і досі говорити,
Боюся щось вчинити необачне,
І начебто давно ж не діти -
А підійти до Тебе лячно.
«Люблю»… невже «люблю» так важко говорити
Невже «люблю» – це слово необачне?!
І начебто давно ж не діти -
А підійти із цим своїм до Тебе лячно.
Та знай, чекаю знову зустрічі віч-на-віч.
Люблю, цілую – на добраніч!


Рецензии