Подаруй менi Нiжностi... мить

              "Подаруй мені сни та слова,
               Що би обертом йшла голова,
               Що би серце любові жадало
               І кохай, бо тих слів нам замало."
                Татьяна Сохач

Якщо серце Любові жадає...
Та й Свідоміть за ним не встига...
Подарую тобі я Кохання,
Щоб у серці... Весна розцвіла.
Щоб воно пломеніло яскраво,
Народилася легкість в душі...
Подаруй мені Щастя, кохана,
З поцілунком своїм... надішли.
Від того я дарунку розтану,
Буду тебе нестримно любить...
Подаруй мені посмішку... гарну...
Подаруй мені Ніжності ... мить.


Рецензии
Очень красиво, нежно! Спасибо за прекрасное стихотворение!
С уважением,

Шедевра   19.07.2010 16:13     Заявить о нарушении
Спасибо и Вам, Галина, за чудесный отзыв.. Счастья и Любви... Творческих Удач... С теплом.
Валерий!!!

Мастер Степанов   20.07.2010 14:09   Заявить о нарушении