Усе..

  Усе, напевно не залишиться зі мною
   Розгубиться, піде з думок з роками,
   І я, з бентежним серцем,
   З чистими руками
   Піду з життя повільною ходою.
   І що ж тоді залишиться зі мною?
   І що ж робити з усіма віршами?
   Вони на завжди лишиться словами
   Простим папером, чистою водою...
   А що ж тоді залишиться зі мною?


Рецензии