За весною крадькома

Промінь часу. Вир. Безодня.
Нерозтрачене бажання.
Попіл самоти сьогодні.
Завтра – скінчене чекання.

Простір. Недосяжна стеля.
Пелюстки намистом з шиї.
Поцілунок біля двері,
Шепіт тихої надії.

Вимикач вкрадає світло.
Павутиння із хвилини.
Десь далеко інше місто,
Інші губи  інші вії.

Інше небо наді мною,
Під тобою інше ліжко.
Ми крадемось за весною
Тишком-нишком. Тишком-нишком


Рецензии