Лелека

Лелека, лети ,вільна птаха,
До сонця, До неба лети.
Лелека, нас розділятимуть грати
Та еволюцій віки.

Я вірю, що люди спочатку
Лелеками  в світ цей прийшли,
Бо руки , то є наша згадка
Про крила, що небом пливли.


Рецензии
красиво звучит,
словно в небе щебет,
чудесной пташки,
мелодией прекрасной.

Виктор Морозовъ   03.03.2010 11:43     Заявить о нарушении