Я - Укра нець!

Я - Українець! Я цим пишатись вічно буду!
Я - Українець! І все оце - моя земля!
Я - Українець! Державі славу я здобуду!
Я - Українець! І я нізащо не продамся за рубля!
Я - Українець! Життя віддати з Вкраїну згоден!
Я - Українець! Родився я отут і тут помру!
Я - Українець! Здолаю всі життєві перешкоди!
Я - Українець! Та Україну я великою зроблю!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.